• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • filety z pstrąga

Wyniki dla

Filety z pstrąga - Import eksport

  1. LA TRUITE D'ONDEVAL

    Belgia

    Firma LA TRUITE D'ONDEVAL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Ryby słodkowodne. Jest również obecna w dziedzinach Zdrowa żywność, naturalna, makrobiotyczna, filety z pstrąga, Zdrowa żywność, naturalna, makrobiotyczna, i produkcja rzemieślnicza. Ma siedzibę w Waimes-Ondenval, Belgia.

  2. KALO FOOD SPA

    Chile

    Firma KALO FOOD SPA, jest Dystrybutor, roku i działającą w sektorze Mięczaki, skorupiaki. Jest również obecna w dziedzinach owoce morza zamrożone, i filety z pstrąga. Ma siedzibę w Ancud, Chile.

  3. HUILERIE FRANÇOIS ROMÉO

    Francja

    Verified by europages badge

    Założona w 1972 roku w Vence przez François Roméo, olejarnia o tej samej nazwie przez lata stworzyła i rozwinęła różne gamy oliwy z oliwek. Dzięki harmonijnej równowadze między słodyczą i owocowością, żywością i nutami ziołowymi, oliwa François Roméo zdobyła uznanie u szerokiego grona odbiorców. Marka François Roméo jest uznawana przez konsumentów za gwaranta odpowiedzialności i jakości, dzięki oliwie pochodzącej z najlepszych obszarów produkcji w rejonie basenu Morza Śródziemnego. Kondycjonowana wyłącznie w Lucca, w Toskanii we Włoszech, nasza oliwa podlega rygorystycznym kontrolom jakości, zarówno chemicznym, jak i organoleptycznym. Nasza oliwa jest regularnie sprawdzana przez niezależne laboratoria zatwierdzone przez Międzynarodową Radę Oliwy z Oliwek. Jako właściciel wyłącznej receptury oliwy z oliwek produkowanej od 1972 roku, marka François Roméo cieszy się szerokim uznaniem. Wybierają ją największe sieci handlowe, wiele osób prywatnych, a także znakomite restauracje, które ufają jakości oliwy François Roméo. Prosimy skontaktować się z nami, aby uzyskać więcej informacji!

  4. DELFINO BATTISTA

    Włochy

    Verified by europages badge

    Po wojnie Pasquale Battista otworzył w Cetara niewielki zakład produkujący konserwy, który prowadził z zapałem i dumą aż do lat 90. ubiegłego wieku. Z biegiem czasu smak naszych produktów nie zmienił się, podobnie jak etapy procesu produkcyjnego i staranny dobór surowców. Wszystkie te etapy są realizowane z zachowaniem szczególnej ostrożności, aby zapewnić zgodność ze standardami produkcji i obowiązującymi przepisami.