• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mięso z jelenia

Wyniki dla

Mięso z jelenia - Francja

Francja
  1. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  3. PROFIL EXPORT VIANDES

    Francja

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT firma rodzinna usytuowana w Isere, wyspecjalizowana w rozbiorze mięsa końskiego, wyrobów z mięsa końskiego & przeróbce mięsa końskiego. Hodowla koni, ubój koni, obieranie z kości, rozbiór, przeróbka mięsa końskiego, pakowanie próżniowe, na tackach, hurtem, w konserwach, dystrybucja. Opanowanie całego sektora rodziny koniowatych we Francji. Nasz zakład produkcyjny posiada CERTYFIKAT IFS.

  4. BRESSUIRE VIANDES

    Francja

    Verified by europages badge

    Przedsiębiorstwo BRESSUIRE EXPORT jest ubojnią bydła zlokalizowaną w Bressuire, we Francji. Jesteśmy dostawcami mięsa wołowego, a zwłaszcza świeżego mięsa młodego bydła. Sprzedajemy także tusze i podroby wołowe. Nasza produkcja świeżego mięsa, odkostnionego lub nie, jest przeznaczona do wszystkich krajów Europy i Afryki Północnej. Sprzedajemy rasy mięsne: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parteneska itp.

  5. ILCO FOOD

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma ILCO FOOD, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Cielęcina - mięso z rzeźni, Podroby, świnie, Cielęcina - mięso z rzeźni, Jagnięcina - mięso z rzeźni, i Podroby. Ma siedzibę w Rungis Cedex, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. SARL ETABLISSEMENTS LESPOUNE ET FILS

    Francja

  2. ROYALE VOLAILLE

    Francja

  3. BOUCHERIE LE PETIT ELIAS

    Francja

    Firma BOUCHERIE LE PETIT ELIAS, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Wołowina - mięso z rzeźni, Wołowina - mięso z rzeźni, Sklep rzeźniczy - mięso, wędliny, i artykuły rzeźnicze. Ma siedzibę w Marquette-Lez-Lille, Francja.

  4. ORIENTAL VIANDES

    Francja

    Firma ORIENTAL VIANDES, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Wołowina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach Cielęcina - mięso z rzeźni, i Cielęcina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Granges Sur Vologne, Francja.

  5. SARL COLLAS

    Francja

    Firma SARL COLLAS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Baranina - mięso z rzeźni, i Baranina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Manthelon, Francja.

  1. SIBCAS SA

    Francja

    Firma SIBCAS SA, jest Usługi dostawcze, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Baranina - mięso z rzeźni, Trzoda chlewna, Baranina - mięso z rzeźni, i Trzoda chlewna. Ma siedzibę w Surgères, Francja.

  2. SAVIEL FRANCE

    Francja

  1. CHEVILLE 35

    Francja

  2. L-B-VIANDES

    Francja

    Firma L-B-VIANDES, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Wołowina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, Cielęcina - mięso z rzeźni, Ćwiartowanie mięsa, Wieprzowina - mięso z rzeźni, Cielęcina - mięso z rzeźni, Jagnięcina - mięso z rzeźni, i Ćwiartowanie mięsa. Ma siedzibę w Ploeren, Francja.

  3. DAWN MEATS FRANCE

    Francja

    Firma DAWN MEATS FRANCE, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wołowina - mięso z rzeźni, i Wołowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Montbazon, Francja.

  4. EARL DE LESIVY

    Francja

  5. SOC D'EXPLOITATION ABATTOIRS BOULONNAIS

    Francja

  6. GRAND CARACTÈRE

    Francja

    Firma GRAND CARACTÈRE, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Wołowina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach mięso wołowe, i Sklep rzeźniczy - mięso. Ma siedzibę w Le Plessis Robinson, Francja.

  7. ANJOU VIANDES

    Francja

    Firma ANJOU VIANDES, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wołowina - mięso z rzeźni, i Wołowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Doue La Fontaine, Francja.

  8. GROUPE BIGARD SA

    Francja

    Firma GROUPE BIGARD SA, jest Usługi dostawcze, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Ćwiartowanie mięsa, Wołowina - mięso z rzeźni, Wieprzowina - mięso z rzeźni, Ćwiartowanie mięsa, Wołowina - mięso z rzeźni, świeże mięso baranie, i Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Quimperle, Francja.

  1. MARTIN

    Francja

  2. GRG MAISON DES VIANDES

    Francja

  3. CHANARD PRODUCTIQUE

    Francja

  4. SOCIETE VIOL FRERES

    Francja

    Firma SOCIETE VIOL FRERES, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wołowina - mięso z rzeźni, i Wołowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Châteaubriant, Francja.

  5. GINE TRANOR SARL

    Francja

    Firma GINE TRANOR SARL, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Baranina - mięso z rzeźni, i Baranina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Messei, Francja.

  6. GROUPE ELITE RESTAURATION

    Francja

    Firma GROUPE ELITE RESTAURATION, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wołowina - mięso z rzeźni, i Wołowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Joigny, Francja.

  7. EVOLUTIS

    Francja

  8. TERRE & PAILLE

    Francja

    Firma TERRE & PAILLE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wieprzowina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach świeże mięso wieprzowe. Ma siedzibę w Pont-Aven, Francja.

  9. COOPERAT AGRIC PRODUCTEURS

    Francja

  10. COOPERATIVE AGRICOLE ELPOR

    Francja

    Firma COOPERATIVE AGRICOLE ELPOR, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, i Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Lamballe Cedex, Francja.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo