• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • pasztety wieprzowe

Wyniki dla

Pasztety wieprzowe - Francja

Francja
  1. FIPSO INDUSTRIE

    Francja

    Firma FIPSO INDUSTRIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, Wieprzowina - mięso z rzeźni, mięso wieprzowe, i pasztety wieprzowe. Ma siedzibę w Lahontan, Francja.

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  3. LA MAISON DE L'AIL NOIR

    Francja

    Verified by europages badge

    La Maison de l'Ail Noir specjalizuje się w produkcji i dystrybucji różnorodnych produktów na bazie czarnego czosnku, takich jak ząbki czarnego czosnku, główki czarnego czosnku, pasta z czarnego czosnku, prażone orzeszki ziemne z czosnkiem, orzechy nerkowca z czosnkiem, olivade, kruche ciasteczka z czosnkiem, rillettes z makreli, kiełbasa wieprzowa, pasztet wieprzowy itp..... La maison de l'Ail Noir proponuje białą etykietę. Nasze wszystkie wyroby są wyprodukowane we Francji, w naszych laboratoriach, zgodnie z kryteriami certyfikacyjnymi Bio. Poszukujemy wyłącznych dystrybutorów w Europie. Odkryj wyśmienity wybór smakołyków z czarnym czosnkiem, aby rozpieścić Twoje kubki smakowe i sublimować Twoje dania.

  4. MAS SA

    Francja

    Firma MAS SA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, Kiełbasy i parówki, wędliny wieprzowe, fabryki szynki, Pasztety i pasztetówki, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w Le Rouget, Francja.

  5. SALAISONS LABORIE FILS

    Francja

    Firma SALAISONS LABORIE FILS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Szynka, Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, wędliny wieprzowe, Szynka, Kiełbasy i parówki, i Pasztety i pasztetówki. Ma siedzibę w Parlan, Francja.