• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • wędliny

Wyniki dla

Wędliny - Francja

Francja
  1. SOMEXPORT

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma SOMEXPORT powstała w 1994 r. Zaopatrujemy centrale handlowe, dystrybutorów, a przede wszystkim Afrykę, Indie Zachodnie, klientów na Oceanie Indyjskim i Pacyfiku, a także Bliski Wschód. Jesteśmy firmą zajmującą się importem-eksportem produktów suchych, świeżych i mrożonych współpracując z ponad 300 dostawcami francuskimi i europejskimi. Specjalizujemy się w następujących produktach spożywczych: - Produkty mleczne (sery, jogurty, mleko, śmietana ...), - Wędliny i produkty peklowane, - Ciasta i wyroby cukiernicze (viennoiseries), - Produkty Halal, - Artykuły spożywcze, - Produkty morza, - Mrożonki. Możemy zaoferować Państwu różne gamy produktów spożywczych. SOMEXPORT jest Państwa partnerem w eksporcie. Istotnie, towarzyszymy Państwu w poznawaniu najlepszych produktów z każdego regionu świata, aby zadowolić Państwo potrzeby i wymagania Państwa klientów. Od ponad 20 lat podróżujemy po świecie w poszukiwaniu regionalnych produktów, lokalnych specjałów i tradycyjnych receptur. Na życzenie naszych klientów zaopatrujemy się również w określone składniki i produkty. Wszystko to dzięki spotkaniom z producentami, hodowcami, szefami kuchni, dystrybutorami, konsumentami i wieloma innymi podmiotami sektora rolnego i rolno-spożywczego. Prosimy bez wahania kontaktować się z nami, aby uzyskać więcej informacji!

  2. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  3. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  4. FERME DE LA ROUSSE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma FERME DE LA ROUSSE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Zdrowa żywność, naturalna, makrobiotyczna. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, kiełbasy BIO, wędliny wieprzowe, i piwa w butelkach. Ma siedzibę w La Fouillade, Francja.

  5. JOKO GASTRONOMIE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma JOKO GASTRONOMIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Rzemiosło, produkt gastronomiczny, Gastronomic products, świnie, wędliny, wędliny wołowe, wędliny z dziczyzny, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Lyon, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. SIENDAS FRANCE

    Francja

    Firma SIENDAS FRANCE, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Żywność - import-eksport. Jest również obecna w dziedzinach wino sardyńskie, wędliny, ser wyrabiany metodą rzemieślniczą, i oliwa z oliwek. Ma siedzibę w Pessac, Francja.

  2. MAISON GARCIA

    Francja

    Firma MAISON GARCIA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Wyroby masarskie konserwowe, Wyroby masarskie konserwowe, i wędliny. Ma siedzibę w Villeneuve Les Bouloc, Francja.

  3. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Francja

    Firma STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, wędliny, produkty żywnościowe konserwowe, i Pasztety i pasztetówki. Ma siedzibę w Castres, Francja.

  4. MAISON MILHAU

    Francja

    Firma MAISON MILHAU, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, wędliny, Pasztety i pasztetówki, i Składniki spożywcze do mieszanek peklujących. Ma siedzibę w Lacaune, Francja.

  5. MAISON CHARAI SAS

    Francja

    Firma MAISON CHARAI SAS, jest Sprzedaż detaliczna, roku i działającą w sektorze Owoce. Jest również obecna w dziedzinach wędliny. Ma siedzibę w Cambrai, Francja.

  1. SAS SAMARAN

    Francja

    Firma SAS SAMARAN, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Drób, króliki i dziczyzna – hodowla. Jest również obecna w dziedzinach Dania gotowe, delikatesowe wyroby spożywcze, Dania gotowe, delikatesowe wyroby spożywcze, Całe bloki foie gras, wędliny, i AOC label wines. Ma siedzibę w Toulouse, Francja.

  2. CHARCUTERIE COMMENGES

    Francja

    Firma CHARCUTERIE COMMENGES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, wędliny wieprzowe, i regionalne wyroby rzeźnicze. Ma siedzibę w Pamiers, Francja.

  1. CHARCUTERIE ADER

    Francja

    Firma CHARCUTERIE ADER, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, wędliny wieprzowe, i artykuły dla kateringu. Ma siedzibę w Trie Sur Baise, Francja.

  2. SASU LEHENA

    Francja

    Firma SASU LEHENA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, kiełbasa, i fabryki szynki. Ma siedzibę w Laguinge, Francja.

  3. ANDRE CAZAUX CHARCUTIER

    Francja

    Firma ANDRE CAZAUX CHARCUTIER, jest Dystrybutor, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, wędliny wołowe, wędliny wieprzowe, i wędliny - hurt. Ma siedzibę w Saint-Lizier, Francja.

  4. SARL RINJONNEAU & FILS

    Francja

    Firma SARL RINJONNEAU & FILS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny. Ma siedzibę w Carpentras, Francja.

  5. BOUCHERIE LE PETIT ELIAS

    Francja

    Firma BOUCHERIE LE PETIT ELIAS, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Wołowina - mięso z rzeźni, Wołowina - mięso z rzeźni, Sklep rzeźniczy - mięso, wędliny, i artykuły rzeźnicze. Ma siedzibę w Marquette-Lez-Lille, Francja.

  6. SAVEURS & CARACTÈRES

    Francja

    Firma SAVEURS & CARACTÈRES, jest Multi-Category, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, wędliny - hurt, i Wędliny włoskie. Ma siedzibę w Hugleville-En-Caux, Francja.

  7. VENAISON DE LA TENSCH

    Francja

    Firma VENAISON DE LA TENSCH, jest Usługi dostawcze, roku i działającą w sektorze Ćwiartowanie mięsa. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, i mięsa francuskie. Ma siedzibę w Francaltroff, Francja.

  8. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS G. BORIES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, szynka, i kiełbaski. Ma siedzibę w Plaisance, Francja.

  1. MAMIE JO

    Francja

    Firma MAMIE JO, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Delikatesowe wyroby spożywcze. Jest również obecna w dziedzinach wina, wędliny, czekolada, i konfitury. Ma siedzibę w Saint-Augustin, Francja.

  2. LA BOUCHERIE OLONNAISE

    Francja

    Firma LA BOUCHERIE OLONNAISE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Restauracje, catering, jedzenie na telefon. Jest również obecna w dziedzinach Sklep rzeźniczy - mięso, i wędliny. Ma siedzibę w Olonne Sur Mer, Francja.

  3. LE COUSTELOUS

    Francja

    Verified by europages badge

    Le Coustelous z dumą prezentuje Ci swoje produkty gastronomiczne, zwracając szczególną uwagę na słynne cassoulet de Castelnaudary. Dbamy o wysoką jakość naszych składników i współpracujemy z lokalnymi producentami, aby zaoferować Ci to, co najlepsze. Wysyłamy nasze produkty na terenie Europy, do Stanów Zjednoczonych i we Francji, do delikatesów, sklepów winiarskich, a także sklepów wyspecjalizowanych w sztuce kulinarnej i innych wyszukanych produktach spożywczych. Francja słynie ze swojej gastronomii, a nasz południowo-zachodni region jest jednym z najbardziej renomowanych z uwagi na swoje zróżnicowane i i wyborne potrawy. Od 1993 roku, nasza rodzina z zaangażowaniem podchodzi do przygotowywania pysznych dań dla swoich klientów. Zależy nam na promowaniu produktów z naszego regionu, świeżych i własnego wyrobu. Foie gras, kaszanka, piersi z kaczki... Jednak, przede wszystkim, nasze słynne cassoulet, przygotowywane według tradycji rodzinnej z białej fasoli Castelnaudary i mięsa od regionalnych producentów. Jesteśmy do dyspozycji celem udzielenia jakichkolwiek informacji na temat naszych produktów. W "Le Coustelous", rodzina znajduje się w centrum naszej wytwórni konserw. Jesteśmy dumni z dzielenia się Tobą naszym zamiłowaniem do gastronomii w służbie południowego zachodu. Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!

  4. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Sarrola-Carcopino, Francja.

  5. FORMED

    Francja

    Firma FORMED, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Oleje roślinne. Jest również obecna w dziedzinach wędliny halal. Ma siedzibę w Puget-Sur-Argens, Francja.

  6. MAISON VOISINE

    Francja

    Firma MAISON VOISINE, jest Multi-Category, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Wyroby masarskie konserwowe, ser wyrabiany metodą rzemieślniczą, Wyroby masarskie konserwowe, szynka surowa, i produkty mięsne świeże. Ma siedzibę w Auros, Francja.

  7. CAS'AIACCINA

    Francja

    Firma CAS'AIACCINA, jest Dystrybutor, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach szynka. Ma siedzibę w Aix En Provence, Francja.

  8. COURTIN HERVOUET

    Francja

    Firma COURTIN HERVOUET, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Mięso i wyroby masarskie, Wędliny i mięso peklowane, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, certyfikacja halal, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Rungis, Francja.

  9. LA DROSERA GOURMANDE

    Francja

    Firma LA DROSERA GOURMANDE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Upominki firmowe dla klientów, medale, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Upominki firmowe dla klientów, i produkty regionalne. Ma siedzibę w Laguiole, Francja.

  10. BUISSON

    Francja

    Firma BUISSON, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Sery. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Szynka, Kiełbasy i parówki, sery francuskie, Wędliny i mięso peklowane, Szynka, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w Rungis Cedex, Francja.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo
Filtry

Wyniki dla

Wędliny - Francja

Liczba wyników

1043 Przedsiębiorstwa