• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • makaron bezglutenowy

Wyniki dla

Makaron bezglutenowy - Import eksport

  1. PASTA BERRUTO SPA

    Włochy

    Verified by europages badge

    Firma Pasta Berruto, mieszcząca się przy Via Sommariva, 139 w Carmagnola (TO), od 1881 roku z wielką pasją zajmuje się produkcją makaronu. Rodzina Berruto ma ponad stuletnie doświadczenie na rynku zbóż i produkcji makaronu. Jeśli chodzi o rynek włoski, przedsiębiorstwo funkcjonuje za pośrednictwem systemu wielkiej dystrybucji, zarówno pod własnymi markami jak i markami swoich klientów, współpracując z największymi sieciami krajowymi.

  2. EURO PIZZA PRODUCTS

    Holandia

    Verified by europages badge

    Jako producent i specjalista w swojej dziedzinie dostarczamy od 1993 r. na bardzo różnorodne rynki wysokiej jakości ciasto do pizzy na terenie Holandii i za granicą. Będąc producentem i dostawcą dumnym z własnej sieci pizzerii – New York Pizza (ponad 150 restauracji) – dokładnie wiemy, czego potrzeba, aby zrobić doskonałą pizzę. Mamy więc doświadczenie wewnętrzne i wiedzę fachową idealnego partnera dla wszystkich aktorów w branży, od najskromniejszych po największych, na światowym rynku pizzy.

  3. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

    Włochy

    Verified by europages badge

    FOOD BROKERAGE ITALIA oferuje produkty Made in Italy na całym świecie. Wyśmienite włoskie makarony, mrożona pizza, pomidory (przecier, pomidory bez skórki, gotowe sosy itp.), suszone owoce, soki owocowe i makarony specjalne (makaron bezglutenowy, makaron z płaskurki, makaron ekologiczny, makaron z roślin strączkowych). Od 30 lat dbamy o naszych klientów, zapewniając im wysoką jakość produktów, efektywność handlową oraz wsparcie. Firmy z certyfikatem ISO, IFS, BRC itp., aby zagwarantować zgodność z wymogami handlu międzynarodowego.

  4. ITALPAST SRL

    Włochy

    Verified by europages badge

    Lider w projektowaniu i produkcji wysokiej jakości maszyn, urządzeń automatycznych oraz linii produkcji makaronu. Makaron suchy, świeży, bezglutenowy, nadziewany oraz makaron wstępnie obgotowany używany do dań gotowych. Wałkownice, formierki, maszyny do ravioli, lasagne i gniazdek, urządzenia do suchego makaronu o wydajności produkcyjnej od 30 do 1000 kg/godz. z automatycznymi prasami wytłaczającymi. Linia Multipla, jedyna linia dostępna w wersjach od 150 do 500 kg/godzinę.