• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • masło roslinne

Wyniki dla

Masło roslinne - Import eksport

  1. SCHEDRO LLC

    Ukraina

    Verified by europages badge

    Schedro oznacza wysokiej jakości, wspaniały smak z Ukrainy! SCHEDRO jest silną marką gastronomiczną z 25 letnią historią sukcesu. Każdego roku, SCHEDRO LIC produkuje ponad 100 jednostek magazynowych w 10 kategoriach. Stały asortyment obejmuje olej słonecznikowy, ketchupy, sosy w ciągłej sprzedaży, margaryny, majonezy, musztardy do segmentów B2C, B2B i HoReCa. Produkty SCHEDRO są z powodzeniem eksportowane do krajów UE, na Bliski Wschód, do Afryki, Ameryki i Azji. Firma zatrudnia ponad 1500 osób. Przez wiele lat z rzędu, SCHEDRO należała do czołówki 50 najdroższych marek w Ukrainie, dzięki swojemu silnemu zespołowi, zaangażowaniu na rzecz innowacyjności i produkcji najwyższej jakości wyrobów. Jednostki produkcyjne SCHEDRO Wyroby SCHEDRO są wytwarzane w Lwowie i Zaporożu na odznaczających się wysokim poziomem liniach produkcyjnych wiodących zakładów przetwarzania tłuszczów w Ukrainie. Lviv Fat Plant (LFP) jest wiodącym w przemyśle tłuszczowym i oleju przedsiębiorstwem w Ukrainie, założonym w 1946 roku. Firma koncentruje się na produkcji majonezów, ketchupów, sosów, substytutów tłustego mleka, olejów roślinnych i do smażenia, a także margaryn. Zakład Zaporizhzhia Oil and Fat Plant (ZOFP) został założony w 1944 roku. Obecnie, jest on nowoczesnym przedsiębiorstwem z pełnym cyklem przetwarzania surowców, które produkuje margarynę, wyroby tłuszczowe i twarde mydło. SCHEDRO oferuje nie tylko produkty, ale także zrównoważone rozwiązania biznesowe, służące rozwojowi jego partnerów i klientów. Wspólpracujmy!

  2. SETHNESS ROQUETTE

    Francja

    Verified by europages badge

    Od 1880 roku Sethness Roquette specjalizuje się w produkcji karmelków w różnych formach (płynnej, pasty, proszku lub kruszony) dla rzemieślników i przemysłu spożywczego. Dzięki obecności na całym świecie i 4 zakładom produkcyjnym, firma Sethness Roquette stała się wiodącym producentem karmelków. KARMELKI BARWIĄCE: Karmelki barwiące są najczęściej stosowanymi barwnikami w przemyśle spożywczym. Karmelki barwiące, znane ze swojej jakości, oferują szeroką gamę rozpuszczalnych rozwiązań do wszelkich zastosowań w celu ujednolicenia koloru. CUKRY PALONE: W postaci płynnej lub sproszkowanej, cukry palone są karmelizowanymi cukrami, które dodają produktom spożywczym smaku i/lub karmelowego koloru. KARMELKI AROMATYCZNE: Aromatyczny karmel powstaje w wyniku kontrolowanego działania ciepła na cukry jadalne. W postaci płynnej lub stałej zapewnia mniej lub bardziej wyraźny smak karmelu, w zależności od potrzeb. W zależności od sposobu przyrządzenia można znaleźć karmelki miodowe, tradycyjne lub mocne. KARMELKI SPECJALNE: Karmelki specjalne to duża rodzina karmelków, od karmelków mlecznych po karmelki z solonym masłem, karmelki wegańskie i karmelki o obniżonej zawartości cukru… Te karmelki, w formie pasty lub kruszone, oferują unikalną teksturę i smak każdego produktu. Można stosować różne składniki (miód, mleko, śmietanę, czekoladę, masło, tłuszcze roślinne itp...).