• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mortadela

Wyniki dla

Mortadela - Import eksport

  1. FELSINEO SPA

    Włochy

    Główny włoski producent mortadeli posiadający certyfikat IGP. Produkcja wyłączna i certyfikowanej jakości prawdziwej mortadeli, przygotowywanej według tradycyjnej, bolońskiej receptury - Certyfikaty VISION 2000, ISO 9001: 2000, ISO 22000: 2005, ISO 14001: 2004, BRC, IFS Mortadela bezglutenowa. 1963 Mortadella Artisanale, A.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport na cały świat.

  2. LOS QUIJALES

    Hiszpania

    Produkcja rzemieślnicza, owoc bogatej i wiekowej tradycji wędliniarskiej Levantu hiszpańskiego. Nasze wyroby to referencja w regionie.

  3. LTD ECOPRODUCT-2017

    Ukraina

    Firma LTD ECOPRODUCT-2017, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach wędliny gotowane, wędlina delikatesowa, serwolatka, i mortadela. Ma siedzibę w Kharkov, Ukraina.

  4. CROCINI SRL

    Włochy

    Firma CROCINI SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Przetwory mleczne, szynka surowa, surowa szynka postarzana, Przetwory mleczne, i mortadela. Ma siedzibę w Arezzo, Włochy.

  5. QUADRO CARNI E SALUMI SRL

    Włochy

    Firma QUADRO CARNI E SALUMI SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach mięso, bresaola, i mortadela. Ma siedzibę w Ferrere, Włochy.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. THE FAMILY BUTCHERS GERMANY GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    The Family Butchers (TFB) to druga co do wielkości firma przetwórstwa wędlin w Niemczech, z ośmioma zakładami produkcyjnymi, ztarudniająca 2400 pracowników i osiągająca roczny obrót w wysokości 720 mln. euro. Firma rodzinna łączy wieloletnie doświadczenie i wiedzę fachową jako specjalista w dziedzinie produkcji marek własnych oraz jako producent dla znanych marek, takich jak Reinert Bärchen, Reinert Sommerwurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz i Reinert HerzensSACHE. Idea innowacji jest silnie zakorzeniona w firmie: Dzięki kiełbaskom Reinert Bärchen firma TFB z powodzeniem rozwinęła segment wędlin dla dzieci, a wraz z firmą Reinert HerzensSACHE wprowadziła na niemiecki rynek pierwszą markę kiełbas z hodowli 100 % bez antybiotyków. Każdego roku produkowanych jest ponad 660 milionów produktów do sklepów samoobsługowych, od klasycznych kiełbas surowych, parzonych i gotowanych, po kreacje z wariantami przyprawowymi oraz produkty hybrydowe przeznaczone na półki samoobsługowe, ale także na ladę sklepową.

  2. SALUMIFICIO MERLOTTI SRL

    Włochy

    Verified by europages badge

    Firma SALUMIFICIO MERLOTTI SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach kiełbasa, typowe produkty, szynka, bresaola, culatello, kiełbaski, mortadela bez polifosforanów, i słonina produkcji rzemieślniczej. Ma siedzibę w Marmirolo, Włochy.

  3. VELATI - TECNOLOGIE ALIMENTARI DAL 1867

    Włochy

    Verified by europages badge

    Firma Velati ma długą historię. Zrodziła się jako firma produkująca maszynki do mielenia mięsa dla małych i średnich firm z sektora i rozwijała się aż do wypracowania szerokiej oferty maszyn do obróbki mięsa i pojawienia się na rynku jako firma produkująca i konstruująca pełne linie do obróbki mięs typu salami, mortadela, wurstel, hamburgery. Dziś Velati jest w stanie opracować kompleksowe projekty w swej dziedzinie

  4. BERTELLI FORMAGGI S.R.L.

    Włochy

    Verified by europages badge

    Firma Bertelli Formaggi S.r.l., obecna na rynku od czterech pokoleń, oferuje sery dojrzewające i świeże o najwyższej jakości. Jesteśmy wzorem dla wielu przedsiębiorstw europejskich w zakresie dostaw – dostarczamy nie tylko ser Parmigiano Reggiano, dojrzewający od 12 do 60 miesięcy, ale również tradycyjne włoskie sery kozie i owcze. Dostarczamy również typowe wędliny, takie jak salami, fiocchetto, mortadela, szynka parmeńska, bresaola i wiele innych.

  5. BERTAZZONI SPA

    Włochy

    W Guastalla, między Reggio Emilia i Parmą, firma rodzinna łączy dwie najlepsze tradycje regionu Emilia Romagna, mianowicie sztukę kulinarną i inżynierię. Bertazzoni jest dziedzicem spuścizny gastronomicznej regionu, na którą składa się szynka parmeńska, kiełbasa i mortadela, Parmigiano Reggiano i ocet balsamiczny. Dlatego właśnie miłośnicy gotowania używają kuchenek i płyt grzejnych Bertazzoni, wyprodukowanych z pasją i kompetencją przez ekspertów w dziedzinie kuchni.