• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mięso z dziczyzny

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Mięso z dziczyzny

Producent/wytwórca
  1. PS2 ROMS

    Stany Zjednoczone

    Firma PS2 ROMS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Zabawki i gry. Jest również obecna w dziedzinach gry elektroniczne, mięso z dziczyzny, i gry elektroniczne do sal rozrywki. Ma siedzibę w Saint Cloud, Stany Zjednoczone.

  2. CARNICAS DIBE S.L.

    Hiszpania

    Firma CARNICAS DIBE S.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach mięso z dziczyzny, i wędliny. Ma siedzibę w El Gordo, Hiszpania.

  3. IMPORT EXPORT GRAN VUELO SL

    Hiszpania

    Firma IMPORT EXPORT GRAN VUELO SL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Drób i dziczyzna mrożona. Jest również obecna w dziedzinach mięso z dziczyzny, jelenie, i zające. Ma siedzibę w Villamanrique, Hiszpania.

  4. LA FAGNARDE

    Belgia

    Firma LA FAGNARDE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Świeża dziczyzna, i mięso z dziczyzny. Ma siedzibę w Robertville, Belgia.

  5. HUNTER WILD GMBH

    Niemcy

    Firma HUNTER WILD GMBH, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Drób i dziczyzna mrożona. Jest również obecna w dziedzinach mięso z dziczyzny. Ma siedzibę w Passau, Niemcy.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. VAN LEENDERT MAASTRICHT BV

    Holandia

    Firma VAN LEENDERT MAASTRICHT BV, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Drób i dziczyzna mrożona. Jest również obecna w dziedzinach mięso z dziczyzny, i mięso jagnięce. Ma siedzibę w Maastricht, Holandia.

  2. JOKO GASTRONOMIE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma JOKO GASTRONOMIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Rzemiosło, produkt gastronomiczny, Gastronomic products, świnie, wędliny, wędliny wołowe, wędliny z dziczyzny, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Lyon, Francja.

  3. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  4. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  5. BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS

    Brazylia

    Verified by europages badge

    Witamy w firmie Brazil Frozen Food Exporters, wiodącym międzynarodowym producencie i dystrybutorze mrożonego kurczaka, wieprzowiny i wołowiny. Nasza działalność obejmuje Europę, Bliski Wschód, Azję, Amerykę Północną i Południową oraz Afrykę. Z centralną lokalizacją w Azji i z doświadczeniem specjalistycznym w rozwiązaniach z zakresu łańcucha dostaw, obsługujemy ponad 600 światowych firm i instytucji. Dzięki naszemu doświadczeniu dostosowujemy rozwiązania do specyficznych wymagań naszych klientów. Wyróżnia nas podejście nastawione na proces, które konsekwentnie zapewnia lepsze wyniki, dzięki wyspecjalizowanym usługom. Współpracujemy z wiodącymi na świecie producentami materiałów pośrednich i jako dostawca najwyższej klasy zapewniamy niższe koszty całkowite produktu. Nasza sieć zakładów produkcyjnych i systemów dystrybucji zapewnia wydajne rozwiązania dla klientów na całym świecie. Nasze podstawowe wartości, takie jak ciężka praca, uczciwość, przejrzystość, niezawodność i rzetelność mają priorytetowo na celu satysfakcję klienta, dobre relacje z dostawcami, rentowność dla akcjonariuszy i dobro naszego zespołu.

  1. PROFIL EXPORT VIANDES

    Francja

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT firma rodzinna usytuowana w Isere, wyspecjalizowana w rozbiorze mięsa końskiego, wyrobów z mięsa końskiego & przeróbce mięsa końskiego. Hodowla koni, ubój koni, obieranie z kości, rozbiór, przeróbka mięsa końskiego, pakowanie próżniowe, na tackach, hurtem, w konserwach, dystrybucja. Opanowanie całego sektora rodziny koniowatych we Francji. Nasz zakład produkcyjny posiada CERTYFIKAT IFS.

  2. DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL

    Rumunia

    Verified by europages badge

    Firma DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Wołowina - mięso z rzeźni, mięsa certyfikowane, przetwórstwo mięsa, eksport mięsa mrożonego, mięsa świeże, Opakowania na mięso, Mięso i wyroby masarskie, i Wołowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Botosani, Rumunia.

  1. WILDHANDEL VERMEERSCH

    Belgia

    Firma WILDHANDEL VERMEERSCH, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Drób, króliki i dziczyzna – hodowla. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Ćwiartowanie mięsa, Wędliny i mięso peklowane, Ćwiartowanie mięsa, dziczyzna gotowa, i wędliny z dziczyzny. Ma siedzibę w Torhout, Belgia.

  2. LA FERME DES SANGLOCHONS

    Belgia

    Firma LA FERME DES SANGLOCHONS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach regionalne wyroby rzeźnicze, szynka wędzona, i pasztety z dziczyzny. Ma siedzibę w Neufchâteau, Belgia.

  3. HNOS CABALLERO ROJO C.B.

    Hiszpania

    Firma HNOS CABALLERO ROJO C.B., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach wędliny z dziczyzny. Ma siedzibę w Villarramiel (palencia), Hiszpania.

  4. COGAL

    Hiszpania

    Firma COGAL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Świeże króliki. Jest również obecna w dziedzinach świeże mięso królika, mrożone mięso królika, i mięso z królika. Ma siedzibę w Pontevedra, Hiszpania.

  5. FPUH AMCIU

    Polska

    Ubój i sprzedaż drobiu i królików rzeźnych

  6. ADANA

    Turcja

    Firma ADANA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Drób, króliki i dziczyzna – hodowla. Jest również obecna w dziedzinach wejścia indywidualne, fretki, mięso z królika, i mięso z zająca. Ma siedzibę w Adana, Turcja.

  7. WILD GEFLÜGEL KANINCHEN HORDAN GMBH

    Niemcy

    Firma WILD GEFLÜGEL KANINCHEN HORDAN GMBH, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Żywność - import-eksport. Jest również obecna w dziedzinach świeże mięso królika, mięso z królika, i mięso drobiowe. Ma siedzibę w Dresden, Niemcy.

  8. COMPTOIRS ALBERT

    Belgia

    Firma COMPTOIRS ALBERT, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Drób, króliki i dziczyzna – hodowla. Jest również obecna w dziedzinach mięso pawia, mięso z królika, mięso z jelenia, i mięso z dzika. Ma siedzibę w Vlierzele, Belgia.

  1. MARTELLI FRATELLI S.P.A.

    Włochy

  2. A N DUIA MICELI DI MICELI AGOSTINO

    Włochy

  3. A.C. HOPKINS (TAUNTON) LIMITED

    Zjednoczone Królestwo

  4. PORCHETTIFICIO

    Włochy

  5. SPIMEC S.N.C. DEI FRATELLI PERNA

    Włochy

  6. SAVICOMM S.N.C. DI PAOLINI ALESSANDRA & C

    Włochy

    Firma SAVICOMM S.N.C. DI PAOLINI ALESSANDRA & C, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Baranina - mięso z rzeźni, Mięso i wyroby masarskie, i Baranina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Nogara, Włochy.

  7. DEPETRIS S.R.L.

    Włochy

    Firma DEPETRIS S.R.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Baranina - mięso z rzeźni, Mięso i wyroby masarskie, i Baranina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Barge, Włochy.

  8. CIS VAN DEN BROECK

    Belgia

    Firma CIS VAN DEN BROECK, jest Multi-Category, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Cielęcina - mięso z rzeźni, mięsa świeże, mięso - hurt, Cielęcina - mięso z rzeźni, i mięso końskie. Ma siedzibę w Minderhout, Belgia.

  9. HERMANOS NUÑO S A

    Hiszpania

    Firma HERMANOS NUÑO S A, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, i Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Alcorcón, Hiszpania.

  10. INCARCENTRO-INDUSTRIA DE CARNES DO CENTRO, LDA.

    Portugalia

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo