• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • pomidory w puszkach

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Pomidory w puszkach

Producent/wytwórca
  1. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

    Włochy

    Verified by europages badge

    Dysponując gruntami o powierzchni ponad 300 hektarów sadzimy, pielęgnujemy i przetwarzamy wszystkie rodzaje warzyw. Naszym głównym produktem jest karczoch, przetwarzany co roku w milionach sztuk. Oprócz karczocha uprawiamy także pomidory, bakłażany, cukinie, paprykę i cebulę. Przetwory, w naturalnej zalewie lub w oleju są dostępne w różnych rodzajach opakowań: woreczki, puszki o wadze 1 kg, 3 kg oraz większe, w zależności od potrzeb naszych klientów. Firma korzysta z fachowej wiedzy ponad 200 pracowników oraz wykorzystuje najbardziej zaawansowane technologie w zakresie konserwowania żywności. Daje nam to możliwość bezpośredniego przetwarzania świeżych warzyw. Przetwarzanie składa się z kilku etapów i zawsze odbywa się w ciągu kilku godzin od zbioru. Posiadamy najważniejsze certyfikaty jakości w branży spożywczej m.in.: BRC food, ISO 9001: 2008 oraz certyfikat ICEA dla produktów ekologicznych. Od kilku lat, dzięki współpracy ze Slow Food, produkujemy przecier pomidorowy z pomidora Fiaschetto di Torre Guaceto.

  2. GEALLO

    Słowenia

    Firma GEALLO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy warzywne. Jest również obecna w dziedzinach pomidory obrane, pomidory w puszkach, miąższ pomidorów, i Sos pomidorowy. Ma siedzibę w Maribor, Słowenia.

  3. LE COUSTELOUS

    Francja

    Verified by europages badge

    Le Coustelous z dumą prezentuje Ci swoje produkty gastronomiczne, zwracając szczególną uwagę na słynne cassoulet de Castelnaudary. Dbamy o wysoką jakość naszych składników i współpracujemy z lokalnymi producentami, aby zaoferować Ci to, co najlepsze. Wysyłamy nasze produkty na terenie Europy, do Stanów Zjednoczonych i we Francji, do delikatesów, sklepów winiarskich, a także sklepów wyspecjalizowanych w sztuce kulinarnej i innych wyszukanych produktach spożywczych. Francja słynie ze swojej gastronomii, a nasz południowo-zachodni region jest jednym z najbardziej renomowanych z uwagi na swoje zróżnicowane i i wyborne potrawy. Od 1993 roku, nasza rodzina z zaangażowaniem podchodzi do przygotowywania pysznych dań dla swoich klientów. Zależy nam na promowaniu produktów z naszego regionu, świeżych i własnego wyrobu. Foie gras, kaszanka, piersi z kaczki... Jednak, przede wszystkim, nasze słynne cassoulet, przygotowywane według tradycji rodzinnej z białej fasoli Castelnaudary i mięsa od regionalnych producentów. Jesteśmy do dyspozycji celem udzielenia jakichkolwiek informacji na temat naszych produktów. W "Le Coustelous", rodzina znajduje się w centrum naszej wytwórni konserw. Jesteśmy dumni z dzielenia się Tobą naszym zamiłowaniem do gastronomii w służbie południowego zachodu. Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!

  4. GERVASIO CONSERVE D'AUTORE

    Włochy

    Verified by europages badge

    Nasza historia sięga końca lat 60-tych, kiedy to nasi dziadkowie założyli małe gospodarstwo specjalizujące się w uprawie karczochów. Od dziesięcioleci naszym głównym produktem są karczochy; pyszne zarówno w sosie własnym, jak i konserwowane w solance lub oleju. Wraz z upływem lat postanowiliśmy z pasją poświęcić się także innym produktom, takim jak: cukinie, bakłażany, pomidory, grzyby, oliwki oraz inne warzywa. Nasze przetwory są wynikiem pełnej pasji pracy na polach oraz mądrości chłopskich rąk, które wiedzą jak przywrócić Państwu w słoiku smak pysznych warzyw: zawsze świeżych i przetwarzanych w ciągu 24 godzin od zbioru. Dziś mamy zaszczyt obsługiwać ważne firmy z branży, oferując im wyłącznie produkty wysokiej jakości, których smak jest zasługą starych receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Przepisy, które odzwierciedlają naszą miłość do pól i dobrego jedzenia.