• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • produkty mięsne świeże

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Produkty mięsne świeże

Producent/wytwórca
  1. CASTELLANA DE CARNES SA

    Hiszpania

    Castellana de Carnes S.A. to firma wyspecjalizowana w produkcji, hodowli i tuczeniu, uboju i rozbiorze ŚWIEŻEJ WOŁOWINY WYSOKIEJ JAKOŚCI. Tradycyjnie, zwierzęta hodowlane były zawsze dobierane ze względu na jakość swojego mięsa, charakterystyczną dla danej rasy : Naturitycla, Debuey i Ternera Castellana. W chwili obecnej, Castellana de Carnes jest jedną z największych firm w kraju zajmujących się handlem świeżej wołowiny wysokiej jakości.

  2. MAISON VOISINE

    Francja

    Firma MAISON VOISINE, jest Multi-Category, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Wyroby masarskie konserwowe, ser wyrabiany metodą rzemieślniczą, Wyroby masarskie konserwowe, szynka surowa, i produkty mięsne świeże. Ma siedzibę w Auros, Francja.

  3. CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Belgia

    Firma CHICKEN MASTERS OF BELGIUM, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Drób, króliki i dziczyzna – hodowla, Drób, króliki i dziczyzna – hodowla, sklepy mięsne ekologiczne, produkty mięsne świeże, i sklep mięsny. Ma siedzibę w Deinze, Belgia.

  4. BEAUVAL

    Belgia

    Firma BEAUVAL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wołowina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach Ćwiartowanie mięsa, Maszyny do mielenia mięsa, żywienie zbiorowe, Ćwiartowanie mięsa, Jagnięcina - mięso z rzeźni, produkty mięsne świeże, i Maszyny do mielenia mięsa, żywienie zbiorowe. Ma siedzibę w Lessines, Belgia.

  5. SA SEIGNEURIE & FILS

    Francja

    Firma SA SEIGNEURIE & FILS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, wędliny - hurt, Pasztety i pasztetówki, i produkty mięsne świeże. Ma siedzibę w Fonsorbes, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. NEW COBELVIAN

    Belgia

    Firma NEW COBELVIAN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, Ćwiartowanie mięsa, Wieprzowina - mięso z rzeźni, Ćwiartowanie mięsa, rzeźnie, i produkty mięsne świeże. Ma siedzibę w Liège, Belgia.

  2. BASSETS.SL

    Hiszpania

    Firma BASSETS.SL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Cielęcina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach produkty mięsne świeże. Ma siedzibę w OLOT. GIRONA., Hiszpania.

  3. YAMATO SCALE GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Yamato Scale to uznany producent systemów ważących dla przemysłu spożywczego i niespożywczego. Nasz asortyment obejmuje: wagi wielogłowicowe, wagi kontrolne, w pełni automatyczne i półautomatyczne systemy ważące. Tutaj masz gwarancję znalezienia wagi przemysłowej na każdy budżet i zastosowanie. Nasze wagi są przystosowane do ważenia, porcjowania, liczenia i mieszania różnych produktów. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz zważyć i zapakować słodycze, przekąski, pieczywo, płatki śniadaniowe, orzechy, mrożonki, świeże produkty, produkty mięsne lub zastosowania niespożywcze, takie jak produkty chemiczne lub farmaceutyczne, wesprzemy Cię innowacyjną technologią, aby opracować razem z Tobą indywidualny proces pakowania. Produkty: Naważarki, Naważarki wielogłowicowe, Wagi kombinacyjne, Automatyczny układ dozowania, Wagi automatyczne, System podawania, Naważarki kombinacyjne, Wagi półautomatyczne, Wagi kontrolne, Wagi dynamiczne, Kompleksowe rozwiązania opakowaniowe, maszyny pakujące, akcesoria linii pakujących.

  4. GROUPE RIVIERE

    Francja

    Verified by europages badge

    Mając silne lokalne korzenie na południu Francji, Grupa Rivière od trzech pokoleń tworzy innowacyjne i smaczne dania gotowe, oparte na tradycyjnych francuskich recepturach. Wykonane z naturalnych składnikó receptury są wolne od barwników, konserwantów i sztucznych aromatów. Grupa Rivière poprzez swoje marki pokazuje przywiązanie do jakości swoich produktów oraz zaangażowanie w działania CSR. Maison Rivière podkreśla tradycyjne francuskie przepisy na gotowane dania mięsne z południowo-zachodniej Francji. Les Mets de Provence wnosi słońce na talerzu dzięki kulinarnym pomocom, przyprawom, smarowidłom do aperitifu oraz gotowanym potrawom i warzywom z prowansalskimi nutami. Aroma One to specjalista od przecierów ziołowych i przyprawowych w tubach, do praktycznego i smacznego gotowania. Solvia przenosi kubki smakowe i 5 zmysłów za granicę dzięki ekologicznym przyprawom, sosom i gotowanym warzywom. Nasze zaangażowanie w jakość produktów: - produkowane we Francji - mięso i warzywa z Francji - czysta etykieta i odżywczo zbilansowane receptury - certyfikacja SME+ naszych zakładów produkcyjnych (CSR) - wysokowydajne narzędzia produkcyjne i akredytacja na międzynarodowe standardy (IFS, BRC, Organic)

  5. WOLF BUTTERBACK KG

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Wolf ButterBack od ponad 20 lat produkuje mrożone wyroby piekarnicze jakości premium. Podstawowymi produktami są rogaliki, ciastka z nadzieniem i przekąski na bazie prawdziwego masła. Ponad 500 współpracowników w tylko jednym zakładzie produkcyjnym i administracji w Fürth, Niemcy, wynosi wyroby piekarnicze na najwyższy poziom rzemiosła. Wysoko wykwalifikowana siła robocza z wieloma specjalistami w branży piekarniczej w połączeniu z nowoczesną technologią produkcji zapewnia wysoką, niezmiennie spójną jakość. Firma kładzie nacisk na dobór składników najwyższej jakości. I tak do wyrobu ciast laminowanych używa markowego masła, a słodkie i słone nadzienia produkowane są przeważnie według własnych, sprawdzonych receptur. Ciasto jest pozostawiane na 8 godzin, aby umożliwić rozwój smaku i zachowanie świeżości przez wypiek długo po upieczeniu. Od wielu lat firma posiada certyfikat IFS "wyższego poziomu".

  1. LE COUSTELOUS

    Francja

    Verified by europages badge

    Le Coustelous z dumą prezentuje Ci swoje produkty gastronomiczne, zwracając szczególną uwagę na słynne cassoulet de Castelnaudary. Dbamy o wysoką jakość naszych składników i współpracujemy z lokalnymi producentami, aby zaoferować Ci to, co najlepsze. Wysyłamy nasze produkty na terenie Europy, do Stanów Zjednoczonych i we Francji, do delikatesów, sklepów winiarskich, a także sklepów wyspecjalizowanych w sztuce kulinarnej i innych wyszukanych produktach spożywczych. Francja słynie ze swojej gastronomii, a nasz południowo-zachodni region jest jednym z najbardziej renomowanych z uwagi na swoje zróżnicowane i i wyborne potrawy. Od 1993 roku, nasza rodzina z zaangażowaniem podchodzi do przygotowywania pysznych dań dla swoich klientów. Zależy nam na promowaniu produktów z naszego regionu, świeżych i własnego wyrobu. Foie gras, kaszanka, piersi z kaczki... Jednak, przede wszystkim, nasze słynne cassoulet, przygotowywane według tradycji rodzinnej z białej fasoli Castelnaudary i mięsa od regionalnych producentów. Jesteśmy do dyspozycji celem udzielenia jakichkolwiek informacji na temat naszych produktów. W "Le Coustelous", rodzina znajduje się w centrum naszej wytwórni konserw. Jesteśmy dumni z dzielenia się Tobą naszym zamiłowaniem do gastronomii w służbie południowego zachodu. Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!

  2. BIO FAST

    Francja

    Verified by europages badge

    Bio Fast jest producentem ekologicznych warzyw. Od 20 lat staramy się produkować wysokiej jakości warzywa w naszym rodzinnym gospodarstwie w północnej Francji. W 2015 roku zdecydowaliśmy się przekształcić nasze gospodarstwo w rolnictwo ekologiczne, aby sprostać oczekiwaniom społeczeństwa i być bardziej zgodnym z naszymi przekonaniami. Możemy teraz zaoferować nasze ziemniaki i buraki, a także marchew, cebulę i szereg warzyw przeznaczonych zarówno na rynek produktów świeżych, jak i przemysłowych, pakowanych luzem, w big-bagach i siatkach. Nasze certyfikaty Bio, Global Gap, Label Rouge i HVE 3 pozwalają nam spełniać oczekiwania konsumentów. Dzięki idealnej lokalizacji w połowie drogi między Paryżem a Lille możemy z łatwością obsługiwać wiele różnych miejsc docelowych. Prosimy o kontakt i złożenie zamówienia już dziś!

  1. LEGUMI FARM SRL OLTENITA

    Rumunia

    Firma LEGUMI FARM SRL OLTENITA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Warzywa świeże. Jest również obecna w dziedzinach produkty szklarniowe. Ma siedzibę w Oltenita, Rumunia.

  2. MARQUES & MARQUES SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA

    Portugalia

    Firma MARQUES & MARQUES SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, kiełbaski, mięsa świeże, i Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Ma siedzibę w Vila Nova De Santo André, Portugalia.

  3. P.P.H.U. KAROL

    Polska

    Firma powstała w 1998 roku. Główna działalność firmy to rozbiór, wykrawanie mięsa wieprzowego i drobiowego, produkcja wyrobów wędliniarskich takich jak kiełbasy, wędzonki, wyroby garmażeryjne i podrobowe oraz produkty drobiowe. Nowoczesne technologie połączone z tradycyjnymi przepisami wędliniarskimi pozwalają na produkcję wyrobów o najwyższej jakości. Produkujemy wędzonki, kiełbasy, wyroby podrobowe oraz garmażeryjne. Starannie dobierany surowiec oraz perfekcyjne wykonanie produktu przyczyniły się do osiągnięcia przez zakład sukcesu rynkowego. Poza sprzedażą i produkcją wyrobów prowadzimy sprzedaż mięsa wieprzowego w elementach oraz drobiu w postaci świeżej i mrożonej. Nasze motto Specjalnie dla Ciebie określa nasz główny cel. Pragniemy by nasi klienci byli zadowoleni z wyrobów pochodzących z naszej firmy. Szeroki asortyment naszych produktów pozwala trafić w gusta najbardziej wymagających smakoszy. Naszym priorytetem jest wytwarzanie wędlin w sposób tradycyjny i naturalny.

  4. NIFICO

    Polska

    Firma NIFICO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Świeże kury i kurczaki, Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, drób, Świeże kury i kurczaki, i Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Ma siedzibę w Goczalkowice Zdroj, Polska.