• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • wędliny wieprzowe

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Wędliny wieprzowe

Producent/wytwórca
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  2. DETRY

    Belgia

    Verified by europages badge

    Od 1963 roku, oferujemy asortyment pysznych wędlin, renomowanych z uwagi na ich wyjątkowy smak i kunszt naszych masarzy. Od szynki po kiszkę, poprzez pasztety i wyroby surowe, 9 wielkich rodzin tworzy asortyment o coraz bogatszym smaku! Czy chcesz wprowadzić markę AUBEL do Twojego sklepu? Kupić nasze wędliny hurtowo lub pakowane pod Twoją marką? Skontaktuj się z nami, porozmawiajmy o Twoim projekcie

  3. FERME DE LA ROUSSE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma FERME DE LA ROUSSE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Zdrowa żywność, naturalna, makrobiotyczna. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, kiełbasy BIO, wędliny wieprzowe, i piwa w butelkach. Ma siedzibę w La Fouillade, Francja.

  4. JOKO GASTRONOMIE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma JOKO GASTRONOMIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Rzemiosło, produkt gastronomiczny, Gastronomic products, świnie, wędliny, wędliny wołowe, wędliny z dziczyzny, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Lyon, Francja.

  5. RAÍCES SERRANAS DE JABUGO

    Hiszpania

    Firma RAÍCES SERRANAS DE JABUGO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach szynka hiszpańska, fabryki szynki, wędliny wieprzowe, i dojrzewanie szynek. Ma siedzibę w Zalamea La Real, Hiszpania.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. HERMANOS BERNAL HERNANDEZ, S.L.

    Hiszpania

    Firma HERMANOS BERNAL HERNANDEZ, S.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach wędliny wieprzowe, mięsa mielone i ich pochodne, mięso świeże - hurt, i surowa szynka postarzana. Ma siedzibę w Zaragoza, Hiszpania.

  2. D'ARGIFRAL

    Belgia

    Firma D'ARGIFRAL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Kiełbasy i parówki, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Chaineux, Belgia.

  3. SALAISONS LABORIE FILS

    Francja

    Firma SALAISONS LABORIE FILS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Szynka, Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, wędliny wieprzowe, Szynka, Kiełbasy i parówki, i Pasztety i pasztetówki. Ma siedzibę w Parlan, Francja.

  4. MAS SA

    Francja

    Firma MAS SA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, Kiełbasy i parówki, wędliny wieprzowe, fabryki szynki, Pasztety i pasztetówki, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w Le Rouget, Francja.

  5. CHARCUTERIE COMMENGES

    Francja

    Firma CHARCUTERIE COMMENGES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, wędliny wieprzowe, i regionalne wyroby rzeźnicze. Ma siedzibę w Pamiers, Francja.

  1. CHARCUTERIE ADER

    Francja

    Firma CHARCUTERIE ADER, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, wędliny wieprzowe, i artykuły dla kateringu. Ma siedzibę w Trie Sur Baise, Francja.

  2. MAISON ALPIN

    Francja

    Firma MAISON ALPIN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny wieprzowe, i handel szynkami gotowanymi. Ma siedzibę w Amancy, Francja.

  1. WESER-INDUSTRYS SOHN & CO

    Belgia

    Firma WESER-INDUSTRYS SOHN & CO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach kiełbasa, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Astenet, Belgia.

  2. GARRUDO BENITO

    Hiszpania

    Produkcja wędlin i szynek. Szynki bez kości i pokrojone w plastry. Łopatki, polędwice, wędliny i mięsa wieprzowe iberyjskie.

  3. ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT

    Polska

    Zakład Mięsny Rolmat powstał w 1997 roku. Jest firmą rodzinną, która poświęca bardzo dużo uwagi na każdy szczegół w funkcjonowaniu Zakładu. Dbałość o wysoką jakość produktów, to misja która jest realizowana od początku działalności firmy. Wędliny produkowane są metodą tradycyjną w oparciu o sprawdzone receptury, dlatego cieszą się dużym uznaniem klientów. Wędzenie wyrobów w tradycyjnej wędzarni przy użyciu drzewa, powoduje ich niepowtarzalny smak i zapach. Szczególnie polecamy Państwu wędzonki, kabanosy, kiełbasy suche, kiełbasy cienkie, boczki, wędliny podrobowe.Ubojnia trzody chlewnej i bydła to kolejny krok w rozwoju firmy.Oferta ubojni dostosowana jest do potrzeb małych i średnich zakładów mięsnych.Oferta: półtusze wieprzowe, elementy mięsa wieprzowego , wędliny

  4. SAN BONO SRL

    Włochy

    Firma SAN BONO SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, wędliny z mięsa mieszanego, słonina, Wędliny i mięso peklowane, i mięso wieprzowe. Ma siedzibę w Ponte Dell'olio, Włochy.

  5. PORTALCONSA

    Hiszpania

    PORTALCONSA stawia na typowy produkt Galicji, taki jak chorizo tradycyjne i chorizo z cebulą, golonka, boczek, cacheira (głowa wieprzowa)..., nie zaniedbując jednocześnie produktów bardziej generycznych, takich jak stek siekany, kiełbaska lub criollo, a także, oczywiście, zachowując doskonałą jakość surowca z naszego obszaru oraz know-how rąk ekspertów i posiadając infrastrukturę technologiczną, która może jedynie przyczynić się do doskonałości naszych wyrobów.

  6. MAISON CONQUET

    Francja

    Firma MAISON CONQUET, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach sklep mięsny, mięso wołowe, mięso cielęce, i mięso wieprzowe. Ma siedzibę w Laguiole, Francja.

  7. LEEMANS-BONELESS

    Belgia

    Firma LEEMANS-BONELESS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Wędliny i mięso peklowane, mięso końskie, i mięso wieprzowe. Ma siedzibę w Antwerpen, Belgia.

  8. VANNIEUWENHUYSE

    Belgia

    Firma VANNIEUWENHUYSE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach produkcja mięsa wieprzowego, mięso wieprzowe, i filety wieprzowe. Ma siedzibę w Kortemark, Belgia.

  1. P.P.H.U. KAROL

    Polska

    Firma powstała w 1998 roku. Główna działalność firmy to rozbiór, wykrawanie mięsa wieprzowego i drobiowego, produkcja wyrobów wędliniarskich takich jak kiełbasy, wędzonki, wyroby garmażeryjne i podrobowe oraz produkty drobiowe. Nowoczesne technologie połączone z tradycyjnymi przepisami wędliniarskimi pozwalają na produkcję wyrobów o najwyższej jakości. Produkujemy wędzonki, kiełbasy, wyroby podrobowe oraz garmażeryjne. Starannie dobierany surowiec oraz perfekcyjne wykonanie produktu przyczyniły się do osiągnięcia przez zakład sukcesu rynkowego. Poza sprzedażą i produkcją wyrobów prowadzimy sprzedaż mięsa wieprzowego w elementach oraz drobiu w postaci świeżej i mrożonej. Nasze motto Specjalnie dla Ciebie określa nasz główny cel. Pragniemy by nasi klienci byli zadowoleni z wyrobów pochodzących z naszej firmy. Szeroki asortyment naszych produktów pozwala trafić w gusta najbardziej wymagających smakoszy. Naszym priorytetem jest wytwarzanie wędlin w sposób tradycyjny i naturalny.

  2. SALUMIFICIO COCCIA SESTO

    Włochy

    Firma SALUMIFICIO COCCIA SESTO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach świeże mięso wieprzowe, i eksport szynki. Ma siedzibę w Viterbo, Włochy.