• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • wędliny

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Wędliny

Producent/wytwórca
  1. SOMEXPORT

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma SOMEXPORT powstała w 1994 r. Zaopatrujemy centrale handlowe, dystrybutorów, a przede wszystkim Afrykę, Indie Zachodnie, klientów na Oceanie Indyjskim i Pacyfiku, a także Bliski Wschód. Jesteśmy firmą zajmującą się importem-eksportem produktów suchych, świeżych i mrożonych współpracując z ponad 300 dostawcami francuskimi i europejskimi. Specjalizujemy się w następujących produktach spożywczych: - Produkty mleczne (sery, jogurty, mleko, śmietana ...), - Wędliny i produkty peklowane, - Ciasta i wyroby cukiernicze (viennoiseries), - Produkty Halal, - Artykuły spożywcze, - Produkty morza, - Mrożonki. Możemy zaoferować Państwu różne gamy produktów spożywczych. SOMEXPORT jest Państwa partnerem w eksporcie. Istotnie, towarzyszymy Państwu w poznawaniu najlepszych produktów z każdego regionu świata, aby zadowolić Państwo potrzeby i wymagania Państwa klientów. Od ponad 20 lat podróżujemy po świecie w poszukiwaniu regionalnych produktów, lokalnych specjałów i tradycyjnych receptur. Na życzenie naszych klientów zaopatrujemy się również w określone składniki i produkty. Wszystko to dzięki spotkaniom z producentami, hodowcami, szefami kuchni, dystrybutorami, konsumentami i wieloma innymi podmiotami sektora rolnego i rolno-spożywczego. Prosimy bez wahania kontaktować się z nami, aby uzyskać więcej informacji!

  2. THE FAMILY BUTCHERS GERMANY GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    The Family Butchers (TFB) to druga co do wielkości firma przetwórstwa wędlin w Niemczech, z ośmioma zakładami produkcyjnymi, ztarudniająca 2400 pracowników i osiągająca roczny obrót w wysokości 720 mln. euro. Firma rodzinna łączy wieloletnie doświadczenie i wiedzę fachową jako specjalista w dziedzinie produkcji marek własnych oraz jako producent dla znanych marek, takich jak Reinert Bärchen, Reinert Sommerwurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz i Reinert HerzensSACHE. Idea innowacji jest silnie zakorzeniona w firmie: Dzięki kiełbaskom Reinert Bärchen firma TFB z powodzeniem rozwinęła segment wędlin dla dzieci, a wraz z firmą Reinert HerzensSACHE wprowadziła na niemiecki rynek pierwszą markę kiełbas z hodowli 100 % bez antybiotyków. Każdego roku produkowanych jest ponad 660 milionów produktów do sklepów samoobsługowych, od klasycznych kiełbas surowych, parzonych i gotowanych, po kreacje z wariantami przyprawowymi oraz produkty hybrydowe przeznaczone na półki samoobsługowe, ale także na ladę sklepową.

  3. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  4. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  5. AURELIO CASTRO Y GONZÁLEZ SA

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Szynki i wędliny iberyjskie. Nasze iberyjskie produkty są odzwierciedleniem środowiska, w którym się rodzą: łąki, prawdziwy dar natury, na których rośnie i rozwija się nasza doskonała trzoda, aby zaoferować najlepsze iberyjskie produkty. W Castro y González naszym priorytetem jest dbałość o to źródło życia i jego zrównoważony rozwój. Jesteśmy świadomi, że każdy ze strumieni, dębów szypułkowych, dębów korkowych, równin i źródeł na naszych pastwiskach to fundamentalna część naszych produktów.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. FERME DE LA ROUSSE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma FERME DE LA ROUSSE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Zdrowa żywność, naturalna, makrobiotyczna. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, kiełbasy BIO, wędliny wieprzowe, i piwa w butelkach. Ma siedzibę w La Fouillade, Francja.

  2. JOKO GASTRONOMIE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma JOKO GASTRONOMIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Rzemiosło, produkt gastronomiczny, Gastronomic products, świnie, wędliny, wędliny wołowe, wędliny z dziczyzny, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Lyon, Francja.

  3. WYTWÓRNIA WĘDLIN SWOSZOWICE K.KOWALCZYK I B.LEHMAN SP.J.

    Polska

    Wytwórnia Wędlin Swoszowiece to firma rodzinna, która została założona przez Władysława Mraza w latach 30 XX wieku. Po roku 1945 została bezprawnie odebrana właścicielowi i przekazana Gminnej spółdzielni rolniczej. Zwrot firmy rodzinie nastąpił w kwietniu 1989 roku. Od tamtej pory Wytwórnię Wędlin Swoszowice prowadzili dwaj wspólnicy Adolf Mraz i Krzysztof Kowalczyk. Od 1995 główna działalność produkcyjna prowadzona jest przy ulicy Myślenickiej 132 i 132a. Obok wytwórni znajduje się sklep firmowy, do którego serdecznie zapraszamy na degustacje i po świeże wędliny oraz mięso.

  4. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

    Włochy

    Od 1957 roku Rodzina Vitali z pasją poświęca się rzemieślniczemu przetwarzaniu podrobów. Zwraca szczególną uwagę na potrzeby klientów i jakość swoich wyrobów. Nowoczesne techniki produkcji pozwoliły nam rozwinąć specyfikę, która zbudowała i utrwala reputację naszej firmy. Sami uprawiamy zboża przeznaczone do karmienia naszych zwierząt.

  5. BAUWENS THEO

    Belgia

    Theo Bauwens SA to firma rodzinna założona w 1909 roku, prowadzona już przez 4 pokolenie. Jesteśmy jednym z największych producentów wędlin w Europie. Nasza reputacja w zakresie wysokiego poziomu jakości i higieny jest potwierdzona certyfikatem IFS (International Food Standard) i stale weryfikowana przez nasze akredytowane wewnętrzne laboratorium mikrobiologiczne oraz laboratorium chemiczne. Nasze produkty podlegają ciągłym innowacjom i jesteśmy znani z naszej elastyczności i jakości usług.

  1. EMBUTIDOS Y JAMONES LUENGO MARTÍN

    Hiszpania

    Nasza mała firma rodzinna istnieje od dwóch dekad z wielką dbałością o wytwarzane produkty, aby oferować klientom pierwszorzędne wyroby. Przygotowanie i wyrób produktów iberyjskich. Wędliny i szynki iberyjskie z Guijuelo. Szynka iberyjska. Szynka z Guijuelo. Wędliny iberyjskie. Wędliny z Guijuelo. Świeże mięso.

  2. "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA

    Polska

    Masarnia Wędliny z Dębiny jest czołowym producentem wędlin w województwie mazowieckim. Wyroby Masarni Wędliny z Dębiny przygotowywane są według tradycyjnej receptury. Cechuje je niepowtarzalny smak i aromat, uzyskane dzięki zastosowaniu specjalnej metody wędzenia w tradycyjnych kadziach opalanych drewnem owocowym, dębowym i akacjowym. Nasi klienci wiedzą, że kupując wyroby w Masarni Wędliny z Dębiny, otrzymują świeże wędliny bez dodatku konserwantów.

  1. JOSÉ ANTONIO GARCÍA S.L.

    Hiszpania

    Przedsiębiorstwo rodzinne założone na początku wieku, przechodzące z ojca na syna, mieszczące się w Guijuelo, wyspecjalizowane w dojrzewaniu szynek i wędlin.

  2. MARTÍN MARTÍN BLÁZQUEZ

    Hiszpania

    Wyrób szynek, rzeźnie i sala rozbiórki mięsa, sklep.

  3. EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA

    Hiszpania

    Firma EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Szynka, dojrzewanie szynek, wędliny, Szynka, i Chorizo. Ma siedzibę w Loja, Hiszpania.

  4. M.C.M. DI MARCO BORRACCHINI

    Włochy

    Firma M.C.M. DI MARCO BORRACCHINI, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Bielizna pościelowa i stołowa. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, i chianti wine. Ma siedzibę w Pistoia, Włochy.

  5. SALUMIFICIO CORBISIERO

    Włochy

    Firma SALUMIFICIO CORBISIERO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, sale of delicatessen meats, wędlina delikatesowa, i salami. Ma siedzibę w Mugnano Del Cardinale, Włochy.

  6. DOMINGO DEL PALACIO SA

    Hiszpania

    Firma DOMINGO DEL PALACIO SA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, szynka surowa, i sery. Ma siedzibę w Alcobendas, Hiszpania.

  7. FRANRODEL S.L.

    Hiszpania

    Firma FRANRODEL S.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Chorizo, wędliny, wędliny hiszpańskie, i chorizo ibérico. Ma siedzibę w Guijuelo-Salamanca, Hiszpania.

  8. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Francja

    Firma STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, wędliny, produkty żywnościowe konserwowe, i Pasztety i pasztetówki. Ma siedzibę w Castres, Francja.

  1. MAISON GARCIA

    Francja

    Firma MAISON GARCIA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Wyroby masarskie konserwowe, Wyroby masarskie konserwowe, i wędliny. Ma siedzibę w Villeneuve Les Bouloc, Francja.

  2. MASMIT

    Hiszpania

    Firma MASMIT, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Żywność i napoje - składniki. Jest również obecna w dziedzinach mięso drobiowe, otwieranie drzwi, wędliny, i mięsa certyfikowane. Ma siedzibę w Madrid, Hiszpania.

  3. FRESBEIRA - INDÚSTRIA DE CARNES, LDA

    Portugalia

    Firma FRESBEIRA - INDÚSTRIA DE CARNES, LDA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wieprzowina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, i przetwórstwo mięsa. Ma siedzibę w Vila Nova De Poiares, Portugalia.

  4. HIPERAFRICA, LDA

    Portugalia

    Firma HIPERAFRICA, LDA, jest Multi-Category, roku i działającą w sektorze Import-eksport artykułów rolno-spożywczych. Jest również obecna w dziedzinach Wina, sosy i przyprawy, wędliny, i Wina. Ma siedzibę w Aveiro, Portugalia.

  5. SIERRA DE JABUGO

    Hiszpania

    Firma SIERRA DE JABUGO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach dojrzewanie szynek, fabryki szynki, wędliny, i szynka hiszpańska. Ma siedzibę w El Repilado, Jabugo ( Huelva ), Hiszpania.

  6. CHARCUTERIE ADER

    Francja

    Firma CHARCUTERIE ADER, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, wędliny wieprzowe, i artykuły dla kateringu. Ma siedzibę w Trie Sur Baise, Francja.

  7. SASU LEHENA

    Francja

    Firma SASU LEHENA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, kiełbasa, i fabryki szynki. Ma siedzibę w Laguinge, Francja.

  8. CARNES ROS S.L

    Hiszpania

    Firma CARNES ROS S.L, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach wędliny. Ma siedzibę w Benicarlo, Hiszpania.

  9. SALAISONS OLÉSA - LA CATALANE DISTRIBUTION

    Hiszpania

    Firma SALAISONS OLÉSA - LA CATALANE DISTRIBUTION, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny. Ma siedzibę w Bescano, Hiszpania.

  10. SARL RINJONNEAU & FILS

    Francja

    Firma SARL RINJONNEAU & FILS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny. Ma siedzibę w Carpentras, Francja.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo