• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • biały cukier

Wyniki dla

Biały cukier - Import eksport

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Sacharoza, znana również jako cukier biały lub cukier stołowy, pozyskiwana jest z buraków cukrowych lub trzciny cukrowej. Jest to disacharyd należący do węglowodanów prostych. Produkt ma postać białych, jednorodnych, ziarnistych kryształów bez grudek i grudek, o charakterystycznym słodkim zapachu i smaku cukru. Sacharoza jest łatwo rozpuszczalna w wodzie i może szybko rekrystalizować. Produkt oferowany przez Foodcom nie pochodzi z roślin modyfikowanych genetycznie.

Poproś o wycenę

Polska

Proponowany przez nas, w ciągłej sprzedaży cukier wytwarzany jest z buraków cukrowych i przechodzi wszystkie procesy rafinacji żeby finalnie trafić na nasze stoły. Wysoko rafinowany cukier jest odpowiedni do spożycia przez ludzi i do szerokiego zastosowania w produkcji żywności i napojów. W naszej ofercie tylko cukier klasy 1 - ICUMSA 45. Opakowania: big bag 1000kg worek 50 kg polipropylen, worek 25kg i 50kg papierowy.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Mając na uwadze potrzeby naszych klientów, z uwzględnieniem najmłodszych wielbicieli słodkich kremów do pieczywa, Vivio we współpracy z popularną influencerką fitness Anką Dziedzic, opracowało formułę doskonałego kremu na bazie orzechów arachidowych o smaku solonego karmelu. Krem jest nie tylko smaczny, ale przede wszystkim zawiera ZERO dodatku cukru rafinowanego. Zawarte w kremie składniki są najwyższej jakości, a wprowadzenie ich do zrównoważonej diety oraz aktywnego stylu życia sprzyja podniesieniu naszego codziennego samopoczucia. Dzięki wyselekcjonowanym składnikom udało nam się opracować nie tylko smaczny, ale również pełen zdrowia smakołyk, który z pewnością przypadnie do gustu zarówno starszym, jak i najmłodszym. W składzie kremu o smaku solonego karmelu znalazły się między innymi orzechy arachidowe, orzechy laskowe, odżywczy olej shea i mleko. Biały cukier zastąpiony został natomiast maltitolem, odznaczającym się nie tylko mniejszą wartością kaloryczną, ale również niższy

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Erytrytol jest coraz powszechniej znanym i używanym słodzikiem. Pochodzi z grupy alkoholi cukrowych - polioli, ma zerową kaloryczność i indeks glikemiczny. Poleca się go wszystkim, również osobom z cukrzycą lub na niskokalorycznej diecie. Wyglądem do złudzenia przypomina zwykły biały cukier - krystaliczny, bezwonny, w smaku podobne.Erytrytol w naturze występuje w pyłkach kwiatów, owocach (gruszkach, melonach, winogronach), grzybach kapeluszowych, owocach morza, fermentowanych napojach takich jak wino, a także w porostach i algach morskich. Erytrytol , dostępny w sklepach, jest najczęściej otrzymywany w drodze fermentacji glukozy przez różne gatunki drożdży lub syntetyzowany przez drożdże z gliceryny odpadowej. Jest zupełnie bezpieczny do stosowania w kuchni i nie tylko. Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) uznała erytrytol za całkowicie bezpieczny dodatek do żywności. Na etykietach możesz go znaleźć pod oznaczeniem E968.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Mając na uwadze potrzeby naszych klientów, z uwzględnieniem najmłodszych wielbicieli słodkich kremów do pieczywa, Vivio we współpracy z popularną influencerką fitness Anką Dziedzic, opracowało formułę doskonałego kremu na bazie orzecha kokosowego. Krem jest nie tylko smaczny, ale przede wszystkim zawiera ZERO dodatku cukru rafinowanego. Zawarte w kremie składniki są najwyższej jakości, a wprowadzenie ich do zrównoważonej diety oraz aktywnego stylu życia sprzyja podniesieniu naszego codziennego samopoczucia. W składzie kremu kokosowego Coco SpreAD znalazły się między innymi mus, olej i wiórki kokosowe, co daje wyrazisty smak kokosa oraz odżywcze olej shea i mleko. Biały cukier zastąpiony został natomiast maltitolem, odznaczającym się nie tylko mniejszą wartością kaloryczną, ale również niższym indeksem glikemicznym.To co wyróżnia krem kokosowy Coco SpreAD spośród innych kremów kanapkowych to nie tylko jego wyjątkowo odżywczy skład, ale przede wszystkim wysoka jakość składników.

Poproś o wycenę

Sprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?

Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby

Dodaj moją firmę

Hiszpania

Jesteśmy producentami cukru buraczanego, czyli kryształków i sześciennych. Mamy rafinowany cukier buraczany biały przeznaczony do spożycia przez ludzi Dostarczamy w postaci proszku lub sześciennej i dostarczamy transportem drogowym (ciężarówki) lub morskim (statek). to zależy od tego, jak chcesz. POCHODZENIE: Hiszpania SPECYFIKACJA: POLARYZACJA: 99,80% MINIMUM WILGOTNOŚĆ: MAKSYMALNIE 00,04% ZAWARTOŚĆ SIARCZANU: MAKSYMALNIE 00,04% GRANULACJA: ŚREDNIA DO DROBNA ROZPUSZCZALNOŚĆ: 100% SUCHY I SOBIE PŁYNNY PROMIENIOWANIE: NORMALNE BEZ OBECNOŚCI CESU LUB JODU, CERTYFIKOWANY KOLOR: SPARKLING WHITE. MAKSYMALNIE, 45 ICUMSA OSAD: BRAK ZAPACH: BEZ ZAPACHU UPRAW: POSTĘPOWANIE W ROKU 2021 WAGA ... CUKR REDUKUJĄCY: MAKSYMALNIE 0,05% SO2: MAKSYMALNIE 20 PPM Pakowane w 50 kg dwuwarstwowe, podwójne worki z poliwęglanu (PP + PE) ze standardowym oznaczeniem w języku angielskim

Polska

Oferujemy cukier buraczany kategoria 1, kategoria 2. Atestowany. Produkcja - Ukraina. Pakowanie 25 kg, 50 kg w worki. Dostępne 300 - 500 ton miesięcznie. W przypadku zainteresowania napiszemy wszystkie szczegóły dotyczące produktów i sposobów współpracy.

Poproś o wycenę